Известие

Collapse
No announcement yet.

Може ли да се слойи АБС на 155 Без такъв???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мен няколко пъти ми се наложи да спирам рязко и с този АБС... въобще не спрях, добре че имаше как да заобиколя препятствията без да се блъсна Сега сам с нови гуми и накладки и спирам чудесно когато АБС не ме изненадва (на вода, кал, пясък, по "чистите" софийски улици има всичко...) и май и аз ще му спра захранването както колегата
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1995 129 hp

Comment

Първоначално публикувано от deli77
      На мен няколко пъти ми се наложи да спирам рязко и с този АБС... въобще не спрях, добре че имаше как да заобиколя препятствията без да се блъсна Сега сам с нови гуми и накладки и спирам чудесно когато АБС не ме изненадва (на вода, кал, пясък, по "чистите" софийски улици има всичко...) и май и аз ще му спра захранването както колегата
      Ми то на абс-то идеята му е да спираш, ама да имаш управляемост на колата при спиране и да не блокират колела уж. Моя засега не се лигави много, ама ако започне намирате бушона и айдее И гумите са от значение както казвате по-нагоре! На мокро е доста полезен да имаш управление, ама на сухо е гаден, като цяло ефекта...

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Амортисьорите също имат значение. На Фиат Купето така е не проимах спирачки със старите амортисьори. Гумите подскачат от асфалта и абс-а сработва.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
        X